3FM Serious Request

Twente komt in actie en Ingrid komt langs

  1. Nieuwschevron right
  2. Twente komt in actie en Ingrid komt langs

Kom in actie - dat vragen we van je - en Ingrid Perez merkt dat Twente daar massaal gehoor aan geeft!

Nacht-DJ Ingrid Perez maakt de regio onveilig en bekijkt wat er allemaal gedaan wordt om geld op te halen. Als een vlinder in de nacht checkt ze de acties, die gaan van dansfeestjes tot spirituele readings. Vrijdag gaat ze laserquesten, een toren bouwen en bouncen op dikke beats.

Laserquest

Studentenvereniging Audentis organiseert een heuse laserquest! Met je team lasergamen tegen een ander team en volledig verantwoord knallen maar! Alle materialen hebben ze gratis mogen lenen, dus de volledige opbrengst komt ten goede van 3FM Serious Request 2012!

Ingrid met haar bijdrage tijdens het laserquesten:

Scouts bouwen een toren

Alle scoutinggroepen van Enschede bouwen samen een toren in het Volkspark in Enschede. Voor iedere meter die ze de hoogte ingaan worden ze gesponsord en daarbij wordt ook nog eens de mogelijkheid om een vlag in top te hangen geveild.

Dukaten voor Duitse platen

DJ Kollektiv Biergarten Boys zal van 21.00 tot 00.00 uur in de Ierse pub Molly Malone aan de Oude Markt lekkere Duitse Schallplatten draaien. Mirande heeft wel zin in een dansje dus sluit de avond af lekker dicht bij het Glazen Huis!

>> Alle Kom in actie-avonturen in de regio

Ster advertentie
Ster advertentie