3FM Serious Request

Anna-Rose Clayton live bij 3FM Serious Request

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Anna-Rose Clayton live bij 3FM Serious Request

Anna-Rose Clayton speelde vanavond een energieke set op de Grote Markt van Nijmegen. Die was al helemaal volgelopen voor Tom Odell, die na haar speelde. De ideale kans om een hoop nieuwe fans te winnen. Haar super aanstekelijke en dansbare popnummers krijg je niet meer uit je hoofd. Ze speelde haar doorbraakhit 'nEw Me' en 'No Room 4 U'. De hele markt danste zich al helemaal warm voor de rest van de avond.

Anna-Rose Clayton

Anna-Rose wint langzaam terrein in Nederland. Hou haar in de gaten. Ze staat volgende maand op ESNS en speelde al in het voorprogramma van MEROL en Carly Rae Jepsen.

Net voor haar optreden gaf Anna-Rose toe bij Wijnand dat ze als kind opgroeide met 3FM Serious Request. "Ik heb zo vaak gekluisterd aan de buis gekeken en nu sta ik hier." Speciaal voor 3FM Serious Request veilt Anna-Rose een gesigneerd pakket met kaartjes voor haar show en merch. Wil je bieden? Dat kan op 3FM.nl/veiling!

Check hier het optreden van Anna-Rose Clayton op de Grote Markt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie