3FM Serious Request

Themalied SR17 'Breng Het Samen' van Rico & Sticks is 3FM Megahit!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Themalied SR17 'Breng Het Samen' van Rico & Sticks is 3FM Megahit!

Speciaal voor 3FM Serious Request 2017 doken Rico & Sticks de studio in om het themalied van dit jaar op te nemen. De track heet 'Breng Het Samen' en dat is precies wat we deze editie gaan doen: het samenbrengen van familieleden die elkaar uit het oog zijn verloren door conflicten of natuurrampen. Die werd zo goed ontvangen dat hij deze week de 3FM Megahit is!

Rico & Sticks

In De Wereld Draait Door werd het nummer voor het eerst bekendgemaakt. Rico & Sticks over het nummer: "Je gezin, je familie, je naasten. Via bloed of via gelijkgestemdheid zijn ze bij en met je. Je neemt ze wellicht voor lief, omdat ze altijd in je corner zijn. Jazeker, in de welbekende goede en slechte tijden. Soms zie je ze tijden niet, maar het zit altijd goed. De liefde is er. In onze track 'Breng Het Samen' willen we dan ook vieren dát ze er altijd zijn. Want zo vanzelfsprekend als dat lijkt, is het voor veel mensen niet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live bij Domien

Ook is er dus deze lyric video van het nummer gemaakt zodat we hem straks allemaal mee kunnen zingen op dat grote Marktplein in Apeldoorn. Ook was het nummer vanmorgen live te horen bij Domien! Rico & Sticks kwamen namelijk langs om het nummer voor het eerst volledig live te spelen. Die live sessie is vanaf vanmiddag te checken op het nieuwe 3FM Live Youtube kanaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je alvast in de 3FM Serious Request stremming komen? Luister de komende week dan naar 3FM! 'Breng Het Samen' zal in de aanloop naar SR17 lekker vaak te horen zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie