3FM Serious Request

Veiling TV: voor mannen en vrouwen

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV: voor mannen en vrouwen
Hebbedingetjes voor mannen, vrouwen en festivalgangers. Dampend, stampend, en LUID! Check de veiling.Holy guacamoly, waar haalt de veilingmeester die items allemaal vandaan? Hoereert hij zichzelf of zo? Maar eigenlijk maakt het niet uit hoe hij het doet...We hebben ze.

Dampend T-Shirt van Afellay

Het laatste PSV t-shirt van Ibrahim Afellay. Kleine jongens worden groot. Het was dan ook een kwestie van tijd tot de voetbalgrootmachten van deze wereld, zich watertandend aan de poorten van 't Philips Stadion zouden melden voor de diensten van Ibrahim 'Ibi' Afellay. Weggekaapt door Barcelona, dus dat T-shirt van hem is nu al een collecters item.

Voorzien van het Serious Request en met logo en de handtekening van de maestro zelf.

>> bied erop

Lowlands zin in, zin in Lowlands

Lowlands is uitverkocht maar voor de Serious Request veiling zijn er natuurlijk nog 2 kaarten om op te bieden!
Het zijn geen gewone kaarten maar press/guest kaarten en je krijgt ook nog eens een kijkje achter de schermen tijdens een backstagetour. Voor je auto is er een plekje op de backstage parking.

>> bied

Professionele Fotoshoot

Wordt jouw schoonheid ondergewaardeerd? Sla terug met dit item. Bied op een professionele fotoshoot. Met echte Make-up en Styling.
Je kunt bieden op een complete professionele fotoshoot in één van de grootste fotostudio’s van Nederland: Studio5982.

Jij wordt gefotografeerd door Walter Sans. Hij heeft eerder dit jaar o.a. de themapagina van het Pink Ribbonmagazine gefotografeerd en zal jou als een echte ster fotograferen. Walter zal tijdens een volledige shoot verschillende foto’s van je maken die je in een hoge resolutie rechtenvrij krijgt. Zwijmel weg bij jezelf!

>> bied

Ster advertentie
Ster advertentie