3FM Serious Request

90.860 euro voor de 3FM Serious Request-broodjes

  1. Nieuwschevron right
  2. 90.860 euro voor de 3FM Serious Request-broodjes

De jocks eten níet voor 3FM Serious Request, jullie wel! De speciale broden voor het Rode Kruis brachten een fantastisch bedrag op!

Ze bakten ze wel heel bruin, de bakkers van Nederland!

Peter wilde een grote actie beginnen

Giel zag een bekend gezicht bij de brievenbus staan: bakker Peter! Goed gemutst ging hij weken geleden aan de bak voor 3FM Serious Request. Hij speelde al een tijd met het idee om een brood te bakken voor de actie en dan de opbrengst te doneren. Maar Peter wilde het groter aanpakken.

700 bakkers voor 3FM Serious Request

Uiteindelijk regelde hij dat grondstoffenbedrijf Zeelandia grondstoffen kon leveren voor het door hem bedachte 3FM Serious Request-broodje. Op deze manier was er genoeg voor elke bakker om mee te doen. In the end hebben 700 Nederlandse bakkers de broden verkocht.

>> Bak zelf het 3FM Serious Request-brood

Opbrengst Zeelandia: 90.860 euro!

Per brood van 5 euro ging er één euro naar het Rode Kruis. Het broodje was lekker, dus vloog als een spreekwoordelijk warm broodje over de toonbank. Totale opbrengst: 90.860 euro! Michiel was even bang dat hem een poets werd gebakken, maar gelukkig niet!

Doneer meer!

Maar het hoeft allemaal niet zo ongelooflijk groot en veel! We zijn ook blij met die twee euro die je nog vond tussen de kussens van de bank.

>> Doneer nu!

Ster advertentie
Ster advertentie