3FM Serious Request

Veiling TV numero uno van 2014!

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV numero uno van 2014!

Veiling TV is terug van een jaar weggeweest! Ook dit jaar kun je weer bieden op de mooiste veilingitems. Check ze hier allemaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er leuker dan bieden op een veiling. Heulemaal niks natuurlijk! Behalve dan naar Veiling TV kijken. De DJ's presenteren de mooiste veilingitems die onder de hamer gaan op de 3FM Serious Request Veiling.

Indoor surfen met drie vrienden

Voor wie ook in de winter met zijn borst(en)haar wil shinen op het water is dit HET veilingitem! Samen met drie vrienden surf je je een weg naar boven op de grootste indoorgolf van Nederland. Aloha!

Bied op indoor surfen voor vier personen!

Gastles van Wilma Mansveld over klimaatverandering

Nu heb je nog droge voeten, maar als het poolijs smelt (zak ijs leeggooien) ligt Haarlem misschien binnen 30 jaar wel aan zee! Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Wilma Mansveld leert je hier alles over in haar gastles over klimaatverandering, op een school of bij een bedrijf naar keuze.

Bied op gastles van Wilma Mansveld

Gesigneerde gitaar van Taylor Swift

Shake, shake, shake it ooooooff! Schud dat geld maar uit je portemonnee, want de gitaar van Taylor Swift rockt de veiling! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Deze gitaar ging de hele wereld over, en hij kan van jou zijn!

Bied op gesigneerde gitaar van Taylor Swift

Alle Veiling TV's 2014 terugzien?

Check ze hier!

Ster advertentie
Ster advertentie