3FM Serious Request

S10 treedt live op met 'Wacht Op Mij' en 'Wat Ze Willen'

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 treedt live op met 'Wacht Op Mij' en 'Wat Ze Willen'

Live vanuit de hangar op Vliegveld Twenthe: S10! Ze werd begin dit jaar benoemd tot 3FM Talent en was daarvoor al vaak met haar nummer 'Sorry' te horen op 3FM. Ook won ze dit jaar een Edison voor beste alternative. Met haar muziek snijdt ze taboe-onderwerpen aan en houdt ze de psychiatrie een muzikale spiegel voor. Bekijk hieronder haar optreden tijdens The Lifeline.

Het eerste nummer wat ze doet is 'Wat Ze Willen' van haar nieuwe album Vlinders. Daarna speelde ze 'Wacht Op Mij'. En tenslotte deed S10 ook nog een cover van 'Multicoloured Angels' van Douwe Bob.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie