3FM Serious Request

The A-Meezing Ward staat op de eindshow van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. The A-Meezing Ward staat op de eindshow van 3FM Serious Request

Inclusief complete big band! Ward zong maandagochtend namelijk in ietwat beschonken toestand voor het Glazen Huis op geheel eigen wijze 'New York, New York' van Frank Sinatra. Hij ging viral en mensen wilden hem meteen op de eindshow van 3FM Serious Request hebben. Nou, dat is gelukt!

Het is Ward gelukt!

De fans van Ward reageerden meteen! Er werd een Facebook-actie gestart om hem live op het 3FM Serious Request slotconcert te zien zingen. Dit vertelde hij woensdagochtend tegen Domien. Met hem maakte Ward de afspraak dat als hij 5.000 euro ophaalt voor het Rode Kruis hij zaterdag mag optreden tijdens de eindshow. En dat is nu dus gelukt. De teller staat tijdens het schrijven op €6257,- en dat kan alleen maar meer worden. Doneren kan nog steeds via deze link.

Domien Verschuuren en nachtgast Dionne Stax kregen topentertainment voorgeschoteld. Maandagochtend, zo rond een uur of zeven, kwam Ward naar de brievenbus gestuiterd. Hij had een nachtshift en borrelde daarna even door in een karaokebar. Dus ja, de enige logische stap is dan natuurlijk om daarna bij het Glazen Huis je zangkunsten te laten horen.

The A-Meezing Ward

Ward pakte groots uit en ging voor een klassieker: 'New York' van Frank Sinatra. Bescheidenheid is niks voor Ward: hij eiste een backingband en eindigde zijn performance met "Hij's goed he, hij's goed he? Jaaaaa ja ja ja...".

Maar dat vergeven we hem meteen, want hij leverde wel even een staaltje topentertainment af. Kijk 'm gaan!

Vraag je plaatje aan

Wil je 'New York' nog een keer horen op 3FM zodat je zelf een karaokepoging kunt wagen? Of probeer je het liever op je eigen favoriete track? Dat kan! Vraag een liedje aan via 3FM.nl/plaat en doneer daarmee meteen een bedrag aan 3FM Serious Request.

Ster advertentie
Ster advertentie