3FM Serious Request

Levende kerstkaart naar de kapper

  1. Nieuwschevron right
  2. Levende kerstkaart naar de kapper
Kapster Saskia hangt na een kwart eeuw haar kappersschaar aan de wilgen. Ze kon wel een levendige kerstwens gebruiken en that's where Coen came in.
Coen is komt naar je toe deze winter als de levende kerstkaart. Volgeplakt met de Serious Request decemberzegels moest hij vandaag naar de kapper. Niet om een hippe coupe aangemeten te krijgen, maar om de kerstwens van Manon over te brengen.

Voor Saskia

In een pittoresk, gezellig kapperszaakje in Nijkerk werkt kapster Saskia. Na 25 jaar de ene na de andere klant een een mooie haardos te geven, vindt ze het wel mooi geweest met het kappersvak. Haar vriendin Manon wilde haar een hart onder de riem steken en stuurde Coen op pad.

We houden het droog!

Hoewel de tranen bij Saskia in haar ogen stonden, hield ze zich sterk. Coen droeg de boodschap vol ervaring die hij deze week op had gedaan. Super!

Toch nog die coupe!

Je kunt niet naar de kapper gaan zonder gekapt terug te komen. Coen had de eer om als een van de laatsten plaats te nemen in de kappersstoel. Toch nog die hippe coupe!De levende kerstkaart bij de kapper
Coen doet verslag in de uitzending van Annemieke
Ster advertentie
Ster advertentie