3FM Serious Request

Een wilde nacht met Katja

  1. Nieuwschevron right
  2. Een wilde nacht met Katja
Prinses Margriet had pas net het Glazen Huis gesloten en een paar minuten later dook Katja alweer op. Het beloofde een wilde nacht te worden waarin Katja bijna in Ademnood raakte tijdens een robbertje tongen.Katja verheugde zich enorm op een avond met de drie DJ's. Tegen Sophie vertelde ze al in de tv-uitzending dat ze het liefste de nacht zou willen doorbrengen met Giel. De toon was gezet!

Er is getongd!

Een wilde avond werd het! Katja trommelde vriendin Ellen ten Damme op en samen zongen zij Durf jij? Ja, en dan is het maar één stap naar durf jij Ellen te zoenen? En dan doen Katja en Ellen niet moeilijk; een mooi tongspektakel werd het.

Gerard in Ademnood

Na het duet met Ellen waren Gerard en vele luisteraars in Ademnood. Er werd grof geboden voor nog één keer Ademnood. De prachtige zangstem van Gerard samen met de zwoele stem van Katja maakten dit nummer weer onvergetelijk.

Ochtendzonnetje

Moeder Katja had wel een klein beautyslaapje nodig, maar werd een uurtje later weer blij wakker gemaakt door Giel. Vrolijk als altijd wenste zij Giel een goedemorgen.

Katja in het kort

De complete nachtcompilatie

Ster advertentie
Ster advertentie