3FM Serious Request

Wakker worden!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wakker worden!
Elk jaar is het weer zo ver bij Serious Request... De DJ die de nachtshift heeft gehad gaat zijn collega's treiteren!De Dj's scheppen er genoegen in om elkaar het leven zuur te maken deze week. Alsof het nog niet zwaar genoeg is zonder eten, gunnen ze elkaar ook nog niet eens de nodige nachtrust.

Zondagmorgen

En daarom was het ook zondagmorgen weer tijd om met camera en microfoon de slaapkamer op te gaan. Giel vond dat Gerard maar eens op moest staan en daarom floot hij hem wakker op de melodie van Begin de Dag met een Dansje!


Maandagmorgen

Het is weer eens wat anders... In plaats van een luchtalarm is een lichtalarm natuurlijk een welkome afwisseling voor Gerard!


Dinsdagmorgen

Giel vond het dinsdagmorgen wel een goed plan om alle instrumenten die hij in het huis kon vinden mee te nemen naar de slaapkamer. Gerard werd dus door een eenmansconcert wakker gemaakt. helaas voor Coen kreeg hij er ook wat van mee, want de sleebellen vielen op zijn hoofd. Wat natuurlijk weer een vroege woordgrap van Gerard veroorzaakte.Woensdagmorgen

Vandaag geen instrumenten, lichtalarm of fluitjes... Gewoon een lief kusje voor Gerard. De beelden waren helaas te pikant, maar om toch nog even te kunnen genieten van Gerards zwoele zware ochtendstem kun je het hier terugluisteren!

Ster advertentie
Ster advertentie