3FM Serious Request

Prinses Margriet sluit het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Prinses Margriet sluit het Glazen Huis
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet sluit hoogstpersoonlijk Coen, Gerard en Giel op in het Glazen Huis op 18 december. Prinses Margriet sluit op 18 december om 20.45 uur Coen, Gerard en Giel op in het Glazen Huis in Eindhoven en start hiermee Serious Request 2010.

Prinses Margriet

Prinses Margriet, de zus van Koningin Beatrix, zet zich al jaren in voor het Nederlandse Rode Kruis als vice- voorzitter. Per 1 januari treedt zij af omdat haar statutaire termijn dan afloopt. Maar ze is sinds 12 december gekozen als erevoorzitter van de vereniging door de ledenraad. Het is dus geweldig dat de prinses het huis sluit om Serious Request 2010 te starten.

Sluiters van het Glazen Huis

Als officiële sluitster van huis treedt Prinses Margriet in de illustere voetsporen van eerdere Glazen Huissluiters: de ex- burgemeester van Utrecht Annie Brouwer-Korf (2004-2005), voormalige minister- president Jan Peter Balkenende (2006), Prins Willem- Alexander (2007), toenmalige Minister van Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders (2008) en Prinses Maxima (2009).

Zaterdag 18 december: start Serious Request

Het wordt een spannende dag zaterdag. Wat staat er allemaal te gebeuren?

- vanaf 15.00 uur: uitzending live vanuit het Glazen Huis door Bart Arens
- 17.50 uur aankomst DJ’s in het Glazen Huis
- vanaf 18.00 uur maken Giel, Gerard en Coen het programma vanuit het Glazen Huis en worden de eerste betaalde requests van luisteraars gedraaid.
- 20.30 uur: Ontvangst Prinses Margriet in het Glazen Huis
- 20.45 uur: Officiële sluiting van het Glazen Huis door Prinses Margriet.

Dus tune in vanaf 18 december!

Ster advertentie
Ster advertentie