3FM Serious Request

Wilfred Genee biedt veiling-items aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Wilfred Genee biedt veiling-items aan

Aan elke gast in het Glazen Huis vragen we een bijdrage voor de 3FM Serious Request 2013 Veiling. Zo ook aan Wilfred Genee. En die kwam met fraaie items aanzetten.

Het strak gefohnde kapsel van Wilfred Genee is wekelijks meermaals te bewonderen op de Nederlandse televisie. Maar voor 3FM Serious Request maakt hij graag zijn agenda leeg een avondje. Al helemaal als het Glazen Huis in de stad van zijn SC Cambuur staat.

Half uur aan tafel bij Voetbal International

Het is de droom van iedere man: afgezeken worden aan tafel bij Voetbal International door niemand minder dan Johan Derksen himself en tussendoor een beetje gein trappen met Gijp en Hansie Hansie. Welke voetballiefhebber wil dat nou niet? Dat bedoel ik.

>> Bied op een half uur aan tafel bij Voetbal International

Gesigneerd boek Vullen of Voeden

Wilfred Genee schreef samen met zijn vrouw Lili het boek Vullen of Voeden, over gezond eten voor kinderen. Super handig voor als je het even niet meer weet. De presentator en schrijver heeft het boek óók nog gesigneerd. Wil jij de trotse eigenaar worden van dit boek?

>> Bied op het gesigneerde boek van Wilfred Genee

Persoonlijk voedingsadvies van Lili

Het boek van Lili Genee geeft al een hoop antwoorden op alle dieetvragen, maar wat is er nou mooier dan een op maat gemaakt advies van Lili zelf? Zeker met het huidige Serious Request-thema in je achterhoofd, moet daar een mooi bedrag voor opgehaald worden.

>> Bieden op dat persoonlijk advies van Lili

Welk lied moet Wilfred zingen?

Wilfred steekt zijn liefde voor het Nederlandse lied niet onder stoelen of banken en is daarnaast ook geregeld in de karaokebar te vinden. En nu is het aan jou om te bepalen welke karaokehit Wilfred moet zingen. Wordt het Hazes? Acda en de Munnik? Ben Cramer? Jij bepaalt.

>> Bied hier op de karaokehits van Wilfred

Ster advertentie
Ster advertentie