3FM Serious Request

Veiling TV deel 17: scheuren en kicken

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV deel 17: scheuren en kicken

De laatste dag is aangebroken, maar daar merk je niks van in Veiling TV. De energie is daar onafgebroken upper dan up

Met de eindstreep in zicht is het nog even bikkelen voor de DJ's, maar gelukkig is daar Veiling TV om hen energie te geven. Wat hebben de mannen in de aanbieding deze aflevering?

>> De volledige stapel Veiling TV's bij elkaar geveegd

Gesigneerde voetbalschoenen van Rafael van der Vaart

Kicken! Letterlijk, want Rafael van der Vaart stond zijn kicksen af voor 3FM Serious Request. Met deze wondersloffen heeft één van de meest technische baltovenaars die ons land ooit heeft voortgebracht zich binnen de kortste keren de harten van alle Spurs fans binnen weten te trappen. Rafael draagt 3FM Serious Request jaar na jaar een warm hart toe en het is dan ook te gek dat we ook dit jaar weer zijn gesigneerde stappers mogen aanbieden op de veiling.

>> Bied op die kekke kicksen
>> Of op het Spurs shirt dat hij signeerde

Racen in een Top Fuel Dragster

Lex Joon Racing geeft jou de kans om plaats te nemen in een Top Fuel Dragster met meer dan 8000 PK terwijl de crew de race auto opstart.
Voel eigenhandig hoe de PK's je ruggengraat op vakkundige wijze uit elkaar trekken. Je zult vanwege veiligheidsoverwegingen dus niet zelf in de auto rijden, maar verder mag je alles zien, doen, aanraken, vragen. Een ware must voor de ultieme autosportliefhebber!

>> Scheur naar die veiling

Een eigen vitrine in Naturalis

Voor 3FM Serious Request veilen we eigen Vitrine in het entreegebied van het museum Naturalis! Je weet wel dat museum vol dino’s.
Het leukste is dat jij je eigen tentoonstelling officieel mag openen, waarbij ook nog eens de directeur voor jou en max. 30 genodigden een speech houdt. Zo feestelijk zijn zelfs de dinosauriërs het in Naturalis niet onthaald!

>> Natuurlijk ga je hier op bieden

Ster advertentie
Ster advertentie