3FM Serious Request

Sapje #1: The Power

  1. Nieuwschevron right
  2. Sapje #1: The Power

Een goed begin is het halve werk. Gelukkig hadden de mannen hun laatste avondmaal nog niet lang geleden achter de kiezen, want die vlieger ging voor het eerste sapje niet op.

Nog helemaal vol goede moed en met een volle buik zaten Coen, Gerard en Domien net in het Glazen Huis in Haarlem. Het was nog allemaal een beetje wennen. Nou... waar ze meteen aan konden wennen (zo kort na het begin) waren de sapjes van dit jaar. Hiermee zullen ze het moeten doen de komende week.

"Soep die veel te lang heeft gestaan"

"Moet ik het eigenlijk opdrinken? Of mag ik ook weigeren?" Domien was al sceptisch voordat hij überhaupt een slok had genomen. Maar ook nadat hij dat had gedaan, was hij niet echt te spreken.

Gerard stond er ook niet om te springen, aangezien de drie vanavond nog een goed avondmaal naar binnen hebben gewerkt: "We hoeven 'm niet te zuipen, want we zitten nog helemaal vol met kangoeroe." Slaapgast Guus Meeuwis kon het "soort gazpacho-achtige gebeuren" daarentegen veel beter verteren.

#1: The Power

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit doet het eerste sapje

Geïnspireerd door Snap!, moet dit eerste sapje wat 'power' brengen voor de boys. Waterkers reinigt het bloed en in combinatie met wortel en peterselie maakt het ook nog eens de longen schoon. Daarnaast zit waterkers vol zwavel, ijzer en calcium, calcium, caroteen, vitamine c en kalium. Manmanman! Helemaal clean en krachtig die week beginnen dus.

Het recept van #1: The Power

2 verse rijpe peren
1 handje waterkers
1 peterseliestengel
1/2 limoen
1 scheut wortelsap

Doe de peren, waterkers en peterselie in de blender en laat die op lage snelheid even draaien. Schenk de boel in een glas en knijp er de halve limoen over uit. Leng aan met een beetje wortelsap en garneer met een plukje achtergehouden waterkers.

>> Check alle sappen van SR14

Snap! - 'The Power'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie