3FM Serious Request

Burgemeester Zoeterwoude zingt voor Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Burgemeester Zoeterwoude zingt voor Serious Request
KOM ZELF IN ACTIE: De notabelen van Zoeterwoude zetten zich in voor SR. De burgermeester, de dominee en de hoofdmeester zingen een deuntje
In het oude muziekcentrum van Zoeterwoude zullen alle notabelen van het dorp- dat bestaat nog!- zich inzetten voor Serious Request. 15 bandjes zullen hun songs per opbod verkopen. Heel Zoeterwoude loopt op 20 december uit voor deze spectaculaire inzameling van geld.

Willy Atsma, initiatiefneemster, heeft er zin in. Het idee begon te borrelen en te jeuken na Serious Request vorig jaar. In maart is ze begonnen het een en ander op poten te zetten samen met Lise Lotte Dekker en nu hebben ze een groep vrijwilligers van 25 man om haar heen om deze avond tot een succes te maken.


Levende Jukebox

De bandjes hebben een lijst van liedjes ingestuurd. Inwoners van Zoeterwoude kunnen doneren voor het nummer dat zij het liefst willen horen. De 50 liedjes die het meeste geld hebben opgehaald, zullen die avond door de verschillende bandjes worden gespeeld. Willy heeft ervoor gezorgd dat alles klaar staat, zodat de bandjes zo op kunnen.Notabelen van het dorp

Zoeterwoude's eigen VIPS komen ook. De burgermeester van het dorp zal in een gelegenheidsformatie haar opwachting maken. Net als de dominee en de hoofdmeester. Gelukkig heeft de burgermeester al vaker op het podium gestaan, maar of de anderen ook muzikaal zijn ingesteld is onduidelijk.

Zullen de notaris en de dokter ook het podium beklimmen? Zie het zelf op 20 december van 20.00 uur tot 01.00 uur in het Muziekcentrum op Schenkelweg 6 in Zoeterwoude. De entree is gratis.


Persagent

De organisatie is profi, Willy heeft zelfs al een persagent, een goede vriend van haar, die benaderd kan worden voor materiaal. Zelf heeft hij niet stil gezeten: hij heeft lokale media geïnteresseerd voor de actie. Misschien iets voor een nieuwe carriere voor deze persagent!


>> Lees meer over Zzzeriouzzz Zzzoeterwoude


Kom ook in actie

Nu is niet iedereen een geboren organisatietalent als Willy en Lise Lotte. Maar misschien kun jij heel goed punniken of brooddeeg bakken. Ook daar kun je geld mee ophalen voor Serious Request!

>> Kom zelf in actie
Ster advertentie
Ster advertentie