3FM Serious Request

Armin van Buuren en Jochem Myjer doen hun best voor Leiden!

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren en Jochem Myjer doen hun best voor Leiden!
Geboren Leijenaars Armin van Buuren en Jochem Myjer zetten zich in om Het Glazen Huis naar Leiden te krijgen. Armin van Buuren belooft zijn optreden op kerstavond af te zeggen als het Glazen Huis dit jaar naar Leiden komt. Dat beloofde hij aan de 3FM delegatie die een kijkje kwam nemen op de Beestenmarkt in de genomineerde stad. Een kleine inspectie voordat de knoop wordt doorgehakt waar het Glazen Huis aan het einde van het jaar komt te staan.

Armin legt uit...

Van Buuren: 'Leiden is een waanzinnige stad. Ik ben er geboren, heb er gestudeerd, voor de eerste keer gezoend en er mijn eerste plaatje uitgebracht. Het Glazen Huis in Leiden kan fantastisch worden. Geloof je me niet? Kom dan op Koninginnedag naar de Garenmarkt waar ik optreed. Daar hebben duizenden mensen het enorm naar hun zin en dat is dan nog maar een voorproefje van wat ons eind dit jaar te wachten kan staan.'

Jochem legt uit...

Op maandag 19 april belde Jochem Myjer - die hyperactieve grappenmaker - met Coen en Sander om te vertellen over de plannen van Leiden met het Glazen Huis. Een drijvend Huis, nouja zeg! Nog niets is beslist, maar Jochem ziet het helemaal zitten.

Jochem Myjer is helemaal voor het Glazen Huis in LeidenSter advertentie
Ster advertentie