3FM Serious Request

Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: Never Walk Alone!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: Never Walk Alone!

Mark van der Molen verzorgde samen met Thijs Boontjes de 'graveyard shift'. Er is in deze nacht een nieuwe actie in het leven geroepen om geld op te halen voor het Rode Kruis, er is 'Call of Duty' gespeeld tegen donaties én luisteraars gebruiken nog steeds de kans om te bellen met de nachtgast en hun hart te luchten!

Thijs Boontjes in deze nacht.

De nachtgast is Thijs Boontjes, die uiteraard ook een actie in het leven roept om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Mark en Thijs besluiten dat het tijd is om de gitaar in lockdown te zetten en deze in te ruilen voor een heus rijmwoordenboek. Met behulp van het rijmwoordenboek schrijft Thijs voor luisteraars een ode, die zij aanvragen voor een ander. Dit alles tegen een donatie voor het Rode Kruis. Ondanks dat Thijs aangeeft géén nachtmens te zijn, vinden wij dat hij een onmisbare bijdrage levert aan deze nacht!

Video niet beschikbaar

'Call of Duty' met Mark en luisteraars.

Nadat Mark bij Sander zag dat hij Mario Kart speelde tegen luisteraars, besloot Mark ook via een livestream tegen luisteraars te gamen. Natuurlijk inclusief een plan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Mark daagt zijn tegenstanders uit om hem zo vaak mogelijk neer te halen. Zijn tegenstanders stellen een bedrag vast en elke keer dat zij Mark op de grond krijgen, gaat er een bedrag naar 3FM Serious Request. Scheelt dat Mark geen ster blijkt te zijn, waardoor er dus een mooi bedrag is opgehaald! Lekker bezig, jongens.

Video niet beschikbaar

Een ode aan Thijs... Thijs... Thijs...

Het mag geen geheim zijn, maar Mark is ook een uitstekende rijmer. Poëet, zou je kunnen zeggen. Een afscheid van de gast deze nacht, geheel in stijl.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie