3FM Serious Request

Missie Timur... mislukt!

  1. Nieuwschevron right
  2. Missie Timur... mislukt!
Timur is nog altijd 'on the run' met Maya de baby. Maar pech viel hen vandaag ten deel! Slechts minuten te laat bereikte Timur zijn slaapadres in Bremen.
Piece of cake
Zondagmorgen wandelde onze Timur door het vriendelijke Odense in Denemarken. Gek genoeg stonden de hemelpoorten bij de kerk niet voor hem open maar de kerstboomverkoper (Timur: 'Are you een kerstboomverkoper?') kon wel een plakje cake missen aan Timur en de zoete Maya.

Diezelfde Maya heeft Perlin die nacht wel om de twee uur gewekt. En wat doe je dan? Beetje eten geven, beetje wiegen. MAAR! Zondag moest een 100% klaagvrije dag worden, dus over tot het goed nieuws

400 kilometer op een dag
En dat goede nieuws is dat er deze dag 400 kilometer afgelegd mocht worden. De verontwaardigde DJ: "Over 200 kilometer hebben we al een hele dag gedaan zaterdag!" En zo werd het 80% klaagvrije dag.

Rond kwart over één stapt Timur bij de grens van Denemarken uit de auto. De Nederlandse Marcel heeft de hem een lift aan kunnen bieden tot een truckersstop. Maar dan komt het verschrikkelijke nieuws, want op zondag mogen er geen truckers van Denemarken naar Duitsland! U begrijpt het: 60% klaagvrije dag.

>> Zie hier een foto van Timur bij de truckstop (en andere foto's!)


Bandenpech
Hij moest nog 80 kilometer voor hij in het Duitse Bremen onderdak vond. Maar toen raakte de DJ, globetrotter en zorgzame vader de wielen van zijn wandelwagen kwijt. Oh oh oh, die Timur!

Oproep aan Dave! Oproep aan Dave!
Timur doet een beroep op Dave: "Dave uit Arnhem: je hebt naast vier wielen ónder je auto, ook vier wielen ín je auto. Ze liggen onder bij de stoelen. Graag retour!"

50 % klaagvrij?
Van zondag op maandag sliep mister Perlin bij een scoutinggroep in Duitsland. Maar pas na een hoop ge-SCHEISSE!

Nicht geklappt!
Want oh oh oh... arme Timur... de klok sloeg 22.00 uur, toen Timur nog een kilometer van zijn slaapadres verwijderd was.

"Ik weet mijn credo van vanmorgen nog: positief blijven!", zei Timur nog. Het klonk eerder als een mantra om zichzelf energie te geven voor de eindsprint dan als een herinnering.

Bigger Things
Het bleek tevergeefs. Morgen weer een dag Timur! Als beloning voor je harde werken, draaide Giel aan het einde van de dag nog 'Bigger Things' van People You Know voor je!

LINKS!
Luister en lees even terug hoe Timur zijn tocht doormaakt.

>> Timur belt 's morgens met Giel
>> Verslag twee, hupsakee!
>> Lees hier hoe Timur zaterdagavond in een winderig Odense onderdak vond


Sponsor Timur



>> Zie hier hoe je Timur kunt sponsoren
Ster advertentie
Ster advertentie