3FM Serious Request

Deze veilingitems vind je dit jaar in de 3FM Veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze veilingitems vind je dit jaar in de 3FM Veiling

Ook dit jaar is er weer een 3FM Veiling, gevuld met exclusieve items die je absoluut niet online of in de winkel vindt.

De 3FM Veiling is al een aantal dagen open. Dus je kan lekker gaan bieden! Uiteraard gaat de opbrengst naar 3FM Serious Request. Hieronder alvast een voorproefje van wat er onder de hamer gaat.

Piet Paulusma's weerbericht bij jou op locatie

Normaal zie je hem op tv, nu live bij jou op locatie. De charismatische Piet zendt zijn weerbericht uit op een plek die gekozen wordt door de hoogste bieder, dus wie weet staat hij binnenkort wel bij jou in de woonkamer. Oant Moarn!

Foto: Sander Koning

Een dag mee op tour met HAEVN

Deze is voor de echte HAEVN-fans! Zie de band eens vanuit een ander perspectief. Maak de aanloop naar de show mee als volwaardig bandlid.

Foto: Ferdy Damman

Een bezoek aan de 'A State Of Trance'-studio van Armin van Buuren

Armin van Buuren neemt wekelijks zijn eigen radioshow op. Jij krijgt eenmalig de kans om de woorden "This is A State Of Trance with Armin van Buuren" live in de studio te horen.

Lowlands 2019 vip-pakket

Ben jij fervent Lowlands-ganger of juist nog nooit geweest? Dit is je kans! Lowlands biedt een supervet VIP-pakket aan including 2 tickets, een backstage tour, backstage parking en een spetterend Lowlands-shirt.

Foto: Bart Heemskerk

Net als Kensington genieten van een wijntour

Kensington sloot zichzelf afgelopen zomer op in Chateau de l'Horte in Frankrijk. Bied op dit veilingitem en beleef exact dezelfde week in hetzelfde wijnhuis, inclusief rondleidingen en proeverijen met vijf vrienden. En o ja: je krijgt er ook nog een gesigneerde fles bij. Proost!

Gesigneerde canvas Nothing But Thieves

Tijdens de 3FM Exclusive met Nothing But Thieves signeerde de Britse band deze canvas met foto van Amsterdam, waar ze een speciale band mee hebben.

Foto: Nathan Reinds

FC Barcelona shirt van Lieke Martens

Voetbalster Lieke Martens doneert haar FC Barcelona shirt (maat s) aan de veiling. Een must have voor echte voetbalfans!

2 tickets finale Wie Is De Mol

Win 2 tickets voor de finale van het nieuwe seizoen en ben getuige van het antwoord op de vraag: Wie Is De Mol?

Gesigneerde voetbalschoenen Marco van Ginkel

De voetbalschoenen (maat 42) met handtekening van Marco van Ginkel staan op de veiling! Hij maakte zelf ooit een hartstilstand mee en dat maakte ontzettend veel indruk op hem. De opbrengst van het item gaat dan ook naar het doel Reanimatie in Nederland.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie