3FM Serious Request

Wat doen de andere DJ's tijdens 3FM Serious Request?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat doen de andere DJ's tijdens 3FM Serious Request?

De bewoners van het Glazen Huis in Haarlem worden dinsdag 11 november bekendgemaakt in RabRadio op 3FM. Wel is al bekend dat een paar DJ's het Glazen Huis NIET ingaan.

"Wie gaan er dit jaar het Glazen Huis in?". Op die vraag krijg je vandaag antwoord in RabRadio rond 14.15 uur. 3FM zenderbaas Wilbert geeft vast een hint ;)

Een paar DJ's komen voor de bekendmaking al met het nieuws dat zij geen bewoner van het Glazen Huis worden. Hoe zij zich dan wel inzetten? Dat hoor en lees je hier.

Eric Corton - Reportages uit Colombia

Hij behoeft bijna geen nadere introductie meer. Al vele jaren is Eric Corton voor 3FM het hart en het geweten van de actie. Hij maakt reportages in gebieden waar de stille ramp van dat jaar speelt en dat deed hij dit jaar in Colombia. Op de dag waarop de DJ's die het huis in gaan bekend werden, schoof hij aan om hierover te vertellen in de Coen en Sander Show.

Paul Rabbering – De Grote Glazen Huizen Tour

Terwijl je vriendjes van 3FM Haarlem onveilig maken, zijn er in de rest van Nederland nog veel meer Glazen Huizen te vinden. Paul Rabbering gaat tijdens 3FM Serious Request 2014 op zoek naar de leukste Glazen Huizen van Nederland.

Michiel Veenstra – Surprise Request

Michiel reist dit jaar door het hele land met de Surprise Request. Hij verrast mensen thuis, op hun werk of in de auto met een live uitvoering van hun aangevraagde liedje. Dus wie weet staat Kensington in december het stucwerk van je plafond te spelen of zit Blaudzun opeens bij je op de achterbank. Het kan allemaal.

Timur Perlin – Mr. Callcenter

Timur leent zijn zoetgevooisde stemgeluid om de werkpaarden van het callcenter te ondersteunen. Als razende reporter doet hij verslag van alle bijzondere aanvragen en telefoontjes die binnen stromen bij de 3FM Serious Request Telefooncentrale.

Rámon Verkoeijen – Iets met collegaatje Sander Lantinga

Tik 'm aan ouwe! Rámon en zijn radiovriendje Sander gaan dit jaar weer samen op pad. Dat belooft weer hilarische televisie te worden. Wat het olijke duo precies gaat doen blijft nog even een verrassing, maar het heeft er mee te maken dat de twee Twitteraccounts van Bekende Nederlanders gaan overnemen. Ze gaan teksten Twitteren die de Bekende Nederlanders moeten uitvoeren. Klusjesmannen 2.0?

Giel Beelen - Zoekt actie in Haarlem

Giel heeft al laten weten dat hij zich dit jaar niet IN het huis, maar zich daarbuiten actief inzet voor het Rode Kruis. Zo organiseert hij avonden in de Patronaat in zijn geboortestad en bezoekt hij acties in Haarlem van mensen die ook in actie komen.

Luister dinsdag 11 november tussen 14:00 en 16:00 uur naar RabRadio om te horen welke DJ's in december het Glazen Huis in gaan!

Het doel voor 3FM Serious Request 2014

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

>> Lees hier alles over het doel

Kom In Actie

Wil jij nu al in actie komen voor 3FM Serious Request? Geef dan hier aan wat voor actie jij gaat doen en wie weet komt één van de DJ's dan bij jou langs om je actie te steunen!

>> Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Ster advertentie
Ster advertentie