3FM Serious Request

Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request

Wil jij vanuit het buitenland 3FM Serious Request steunen door een plaat aan te vragen of geld te storten? Dat kan!

Woon of verblijf je in het buitenland tijdens 3FM Serious Request? En wil je dolgraag de actie steunen door een plaat aan te vragen of simpelweg geld te storten? Dat kan! Vanuit het buitenland is het voor en tijdens 3FM Serious Request 2013 mogelijk om op twee manieren de actie te steunen.

Plaat aanvragen met Nederlands rekeningnummer

Je favoriete plaat voor 3FM Serious Request vraag je aan via de plaataanvraagmodule. Als je op een buitenlands adres woont of verblijft, is het net als vanuit Nederland mogelijk om via deze module geld over te maken via iDEAL of machtiging.

LET OP: je moet wel een Nederlands bankrekeningnummer hebben. Voor buitenlandse rekeningnummers werkt de plaataanvraagmodule helaas niet. Ook werkt dit betaalsysteem enkel voor de platenaanvraagmodule, dus niet voor andere 'doneer direct' sites van 3FM Serious Request.

Geld overmaken met buitenlands rekeningnummer

Heb je enkel een buitenlands rekeningnummer? Dan kun je jouw geldbedrag overmaken op giro 661 van het Nederlandse Rode Kruis onder vermelding van 'Serious Request 2013'.

Betalingsgegevens giro 661
IBAN-nummer: NL56INGB0000000661
De swiftcode: INGBNL2A
Ten name van: Het Nederlandse Rode Kruis, Den Haag
Onder vermelding van ‘Serious Request 2013’

Geld overmaken met ons IBAN nummer

IBAN is het internationale bankrekeningnummer. Vanaf 1 februari 2014 moet iedereen in Europa dit internationale nummer gebruiken bij overboekingen. Een aantal Nederlandse banken hebben het IBAN nummer nu al ingevoerd. Om een donatie te doen aan 3FM Serious Request kun je een bedrag overmaken naar het IBAN rekeningnummer NL56 INGB 0000 0006 61 (7 nullen), ten name van het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag.

Ster advertentie
Ster advertentie