3FM Serious Request

FileSophie in het Glazen Huis!

  1. Nieuwschevron right
  2. FileSophie in het Glazen Huis!
Twee Spuiten & Slikken veteranen komen het huis in! En natuurlijk niet met lege handen, ze hebben namelijk een dagje kraamzorg voor de veiling meegesleept!

Na de heldenactie van Waylon moeten de BNN'ers wel met een heel mooi veilingitem aankomen. En wat is een nobeler bod dan een dagje kraamhulp zijn? Ondertussen kreeg Sophie wel een heel hartelijk welkom van Gulzige Gerard..

De MILF van de dag


Een zoen van kersverse MILF Sophie zat er voor hem helaas echter niet in. Giel gaf meteen aan dat Gerard op springen staat, wat Sophie deed vragen of er misschien viagra in de Glazen Huis-drankjes zat?! Dat zou een hoop verklaren, maar het antwoord bleef in het midden ...al loopt Annemieke wel met de dag moeilijker.

Laat je verzorgen door de bejaarden van morgen!


Filemon en Sophie verklaren het als volgt: Filemon staat op springen (hij kan elk moment moeder worden, naar eigen zeggen) en Sophie is net zelf het moederschap in gevlogen. En daarom bieden zij een dagje kraamhulp aan: een hele dag bezoek ontvangen en wegsturen, baby's verschonen, vertroetelen en alles wat er verder nodig is. Ze gaan tot maximaal een drieling!

Hossen & Poepscheppen


Hoewel Giel van BNN een wat heftiger cadeau had verwacht, zullen een hoop aanstaande moeders een gat in de lucht springen met dit veilingbod. Over de lucht in springen gesproken, met het nummer FAME kregen Fiel en Soof het hele plein bnehoorlijk aan het hossen!


Verwacht jij een babyboom? En vertrouw je die twee jouw pasgeborene toe?
Ga dan nu naar de veiling!
Ster advertentie
Ster advertentie