3FM Serious Request

Alleen maar liefde bij Chef'Special op de vijfde avond van 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alleen maar liefde bij Chef'Special op de vijfde avond van 3FM Serious Request

Zelfs storm Pia houdt Chef'Special niet tegen om heel Nijmegen bij elkaar te krijgen voor hun optreden op het plein. De Haarlemse band bracht hun grootste hits en opende hun show met ex-3FM Megahit 'Miracles' mocht niet ontbreken op de Grote Markt.

Het plein stond he-le-maal vol voor Chef'Special. Na de bekendmaking van de tussenstand van 3FM Serious Request heerste een gigantisch gevoel van liefde in niet alleen Nijmegen, maar in heel Nederland.

De nieuwste single van Chef'Special 'Speed of Light' gaat over de snelheid waarmee het leven voorbijgaat en liet het publiek toch even stilstaan bij de reden waarom we dit deze week met z'n allen in actie komen: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting ALS.

Bekijk het optreden van Chef'Special op de Grote Markt van Nijmegen hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied op het extra bijzondere Chef'Special vinyl pakket

Voor hun show op de Markt kwamen de mannen nog even op bezoek bij Sophie. Chef'Special hebben al een hoop Glazen Huis-edities op de teller. Ze haalden samen nostalgisch herinneringen op. "

Chef'Special fans opgelet! Jij kan de trotse bezitter van het exclusieve vinyl pakket. En wat dat zo bijzonder maakt? Je krijgt de volledige discografie op plaat inclusief de handgemaakte correctie op de albumhoes van 'Passing Through' van de band zelf. Haal hem binnen en doe een bod op 3fm.nl/veiling.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie