3FM Serious Request

KPMG doneert ruim 175.000 euro aan 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. KPMG doneert ruim 175.000 euro aan 3FM Serious Request

Wat een prachtig bedrag! KPMG stond zondag 23 december bij de brievenbus van het Glazen Huis met een cheque van ruim 175.000 euro voor 3FM Serious Request.

Wauw! Meer dan 175.000 euro! Accountants- en adviesorganisatie KPMG doneerde dit bedrag zondag (23 december) aan 3FM Serious Request. Maar liefst 4000 KPMG-collega's hebben op allerlei manieren geld ingezameld om zo ook hun steen(tje) bij te dragen aan het Rode Kruis. Bedankt!

KPMG doneert ruim 175.000 euro aan 3FM Serious Request

Werknemers van KPMG hebben allerlei actie's georganiseerd om geld in te zamelen: een sponsorloop, van Groningen naar Enschede fietsen, kerstpakketten maken en nog veel meer. Het eindresultaat is een geweldig bedrag waar het Rode Kruis veel (ongeboren) baby'tjes mee kan helpen. En vergeet niet: ieder bedrag is welkom, hè. Met die 2 euromunt die je tussen de bank vond help je ook!

Wat geef ik met mijn donatie?

Met 1,50 euro kun je al heel wat betekenen voor een moeder en haar baby. Met dit bedrag wordt een klein kindje namelijk medisch gecheckt en gevaccineerd. Voor een paar euro meer (5 euro) wordt de moeder door een vrijwilliger van het Rode Kruis voorgelicht en begeleidt tijdens de zwangerschap. En voor een nog groter bedrag van 20.000 euro kan het Rode Kruis een geheel nieuwe kliniek bouwen.

>> Check hier waar jouw donatie naartoe gaat

Ster advertentie
Ster advertentie