3FM Serious Request

3FM baas plaatst eerste raam in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM baas plaatst eerste raam in het Glazen Huis

3FM baas Wilbert Mutsaers reisde af naar de Beestenmarkt in Leiden voor de opbouw van het Glazen Huis. Bekijk de exclusieve tour en de foto's.

Het is rennen en vliegen nu 3FM Serious Request steeds dichterbij komt. Ook op de Beestenmarkt in Leiden worden de handen stevig uit de mouwen gestoken. Een dappere groep mannen en vrouwen is sinds vrijdag (2 december) hard aan het timmeren, boren en lassen om het Glazen Huis en de backstage ruimte op tijd uit de grond te stampen voor 3FM Serious Request 2011.

3FM baas Wilbert plaatst het eerste raam

Terwijl zon en regen elkaar afwisselen, worden in rap tempo plinten aangelegd en containers op het backstage-vlot geplaatst. Het geraamte van het Glazen Huis is duidelijk zichtbaar wanneer 3FM zenderbaas Wilbert Mutsaers vrijdagochtend arriveert. Vol trots krijgt hij de eer om hierin het eerste plexiglas raam te plaatsen. Met de nodige hulp van sterke mannen natuurlijk.

Wilbert staat de pers te woord

Met een flinke dosis humor staat Wilbert ook een handje vol belangstellende journalisten van de lokale krant en radio te woord. De zenderbaas vertelt hen over de spanning die een evenement als 3FM Serious Request met zich meebrengt. Hij benadrukt dat vooral de 3 DJ's die op 18 december het Glazen Huis betreden, Gerard, Coen en Timur, behoorlijk zenuwachtig zijn.

Vertrouwen in het enthousiasme van Leiden

Ook heeft Wilbert nog een leuke anekdote in petto om het enthousiasme van de Leidenaren te benadrukken. Tijdens de kick off van 3FM Serious Request 2011 in november kwam een groep fanatieke jongeren op hem af met de vraag of hij een boodschap heeft voor 3FM Serious Request. Grapjas Wilbert deed net of hij een voorbijganger was en nog nooit van de actie had gehoord. De jongeren wisten hem tot in de puntjes alle ins en outs rondom 3FM Serious Request te vertellen. Waarop Wilbert tevreden verklapte dat hij de baas van 3FM is.

Tour door het Glazen Huis

Als kers op de taart geeft onze zenderbaas nog een exclusieve tour door het Glazen Huis. Althans, door het geraamte dat op dat moment is opgezet. Maar ach, met een beetje fantasie kun je het verbluffende eindresultaat al zien. Bekijk snel het filmpje:

Bekijk de foto's van de opbouw van het Glazen Huis

Ster advertentie
Ster advertentie