3FM Serious Request

Timur roeide de blaren op z'n handen en ging koeien melken

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur roeide de blaren op z'n handen en ging koeien melken

Onze eigen Timur Perlin reist elke dag rond in de provincie Friesland om op bezoek te gaan bij mooie acties voor 3FM Serious Request. Check hier zijn avonturen van maandag 22 december.

Die Timur. Nog steeds op pad in Friesland. Zijn Friese muts is hij zondag 22 december kwijt geraakt op de boot naar Terschelling, maar dat mag de pret niet drukken. De DJ staat voor dag en dauw op om in Friesland op zoek te gaan naar acties voor 3FM Serious Request buiten de hoofdstad Leeuwarden.

Timur aan het roeien

Dat Fries van Timur gaat nog niet van een leien dakje, maar de acties gaan voortreffelijk. Een heel team roeit de Elfstedentocht en Timur roeit even gezellig mee. Hard werken hoor, een van de roeiers heeft zelfs blaren op haar handen en haar kont. Tja, als je je vingers brandt moet je op de blaren zitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roos gaat koeien melken voor 3FM Serious Request

Als weddenschap ging Roos koeien melken en Timur kwam kijken hoe zij in actie kwam. Het koeienmelken was een interessante ervaring voor de stadse Roos en zoals ze zelf zei: "Het is toch iets anders dan bier tappen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check alle Friese avonturen van Timur

Kom in actie voor 3FM Serious Request

In heel het land (en zelfs daarbuiten) kun 3FM Serious Request steunen. Thuis vanaf je bank door bijvoorbeeld een plaat aan te vragen of door zelf een actie op te starten.
>> Vraag een plaat aan
>> Kom in Actie

Ster advertentie
Ster advertentie