3FM Serious Request

Coen als eerste DJ op de vlucht

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen als eerste DJ op de vlucht
Coen is maandag uit de studio gesleurd om een dag lang op de vlucht te slaan. Hij is de eerste DJ die plaatsneemt in het Glazen Huis.
Het zal je maar gebeuren. Net lekker twee weken bijgekomen op Curacao, terugkomen in de sneeuw en vervolgens voor 24 uur moeten vluchten voor je collega's! Het overkwam Coen op zijn eerste werkdag sinds zijn vakantie.

Gefeliciteerd! Je wint 6 dagen opsluiting!
Als beloning hiervoor mag hij echter wel tijdens 3FM Serious Request 6 dagen niet eten en 24 uur per dag radio- en televisie maken.

Dropping
Coen werd 40 kilometer van de studio gedropt. Hij moest op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio voor zijn programma een dag later en hij mocht geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer. Ook mocht hij geen slaapplaats accepteren.

'Dit is de voicemail van Coen'
De DJ op de vlucht heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg een vervangend mobieltje. Hiermee kan hij niet bellen, maar wel gebeld worden. Iets wat zijn collega’s in de studio ieder uur doen om de 3FM-luisteraars op de hoogte te houden van zijn ervaringen.

Vluchtelingentent van Rode Kruis

Om Coen niet helemaal in de kou te laten staan, zorgde het Rode Kruis voor opvang met een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moest houden. Hoe het Coen vergaan is zie je in de fotoreportage en het filmpje hieronder.

>> Bekijk de foto's

De ontvoering van Coen

Welkom Thuis, Coen!




Wie is de volgende?
Coen kan zijn spullen alvast pakken voor 6 dagen vertier. De volgende DJ die gekozen wordt, mag maandag 1 december op de vlucht en de laatste DJ kan op 8 december zijn borst nat maken.

Gespot door een luisteraar
Op 3FM.nl stond een oproep waarin werd gevraagd Coen te fotograferen als je hem tegenkwam. Henk Jan Heilijgers spotte Coen op de fiets in Nijkerk.

'Vanochtend vroeg hoorde ik Giel Coen wakker bellen.. Ermelo, dat is dichtbij dacht ik.. Gelukkig voor Coen was iemand me al voor met een fiets, in Nijkerk kwam ik hem namelijk tegen. Ik heb nu al genoten van het enige echte kerstgevoel wat ik van Serious Request krijg tijdens de 2 uurtjes dat ik rond reed op zoek naar Coen. Heel veel succes met de hele actie!'.
















Ster advertentie
Ster advertentie