3FM Serious Request

Shortlist steden 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Shortlist steden 3FM Serious Request
Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam en Tilburg in de running voor het Glazen Huis. Waar o waar komt het huis dit jaar te staan?
Vijf steden maken kans dit jaar om het Glazen Huis een plein te bieden tijdens 3FM Serious Request.


Shortlist

Van de zeventien steden die zich hebben aangemeld, zijn er vijf steden uitgekozen voor een plek op de gewilde shortlist. Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam en Tilburg zijn gekozen op basis van een plan dat zij hebben ingediend voor het grootse evenement aan het eind van het jaar. Op 25 maart zal de beslissing vallen waar het Glazen Huis dit jaar zal komen te staan.

Concrete plannen

Een gemeente wordt niet zomaar uitgekozen, nee daar moesten ze wel wat voor doen. 3FM Manager Communicatie Bart de Voogd legt uit: "Om een praktische en eerlijke keuze te kunnen maken, hebben we gemeenten gevraagd naar een geschikte locatie en facilitaire mogelijkheden. Bovendien vroegen wij de steden om een marketingplan in te dienen, waarin ze aangeven hoe zij denken van 3FM Serious Request een succes te maken. Steden die concrete plannen uitwerkten, kregen de voorkeur."

25 maart

De komende weken zal 3FM zich buigen over deze moeilijk keuze. 3FM zal gesprekken voeren met de gemeentes en ook bezoekjes brengen aan de vijf steden. 3FM hoopt op 25 maart de uitverkoren stad voor 3FM Serious Request 2009 bekend te maken.Nu weet je de shortlist! Kom jij uit één van de vijf steden? Laat ons dan hier weten waarom het Glazen Huis naar jouw stad moet!Ster advertentie
Ster advertentie