3FM Serious Request

Marcelino Wunderlich zaterdag op het Wilhelminaplein

  1. Nieuwschevron right
  2. Marcelino Wunderlich zaterdag op het Wilhelminaplein

König Alkohol ist dabei! Rubin Nicolai kroop zaterdag 21 december weer in de huid van zijn alterego Marcelino Wunderlich voor een show op het plein.

Rubin Nicolai kwam met heugelijke nieuws aan bij de DJ's in het huis; de enige echte Marcelino Wunderlich ging zaterdagmiddag shinen op het podium bij het Glazen Huis. Leeuwarden zal na die middag nooit meer hetzelfde zijn.

Bewonder Marcelino Wunderlich in Leeuwarden

Marcelino Wunderlich, bekend van zijn monster-undergroundhit 'König Alkohol', is een fenomeen op zich. Er zijn geen woorden om deze man te omschrijven, je moet het meegemaakt hebben. En dat kon, want hij was zaterdag te bewonderen op het plein! Daar gingen de vrijwilligers van het Rode Kruis ook rond met de collectebus en dat leverde een mooi bedrag op.

Kerstsingle Wunderlich voor 3FM Serious Request

Marcelino heeft ook special voor 3FM Serious Request de kerstsingle 'Bitte Schnee' gemaakt, die vanaf maandag 23 december op iTunes te koop is. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.

Bied op de sjaal van Marcelino

Alsof dat nog niet genoeg is, had Marcelino ook nog een item voor de veiling bij zich; een door hem gedragen sjaal! Die komt zo snel mogelijk op de veiling.

>> Naar 3fm.nl/veiling

Merchandise in de webshop

Op het Wilhelminaplein staat ook de merchandisetruck waar je 3FM Serious Request zeep, mutsen, hoodies en nog veel meer kunt komen. De opbrengst gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request. Gaat het je niet lukken om naar Leeuwarden af te reizen? Geen nood, er is ook een virtuele truck; de webshop. Daar kun je ook alle items kopen.

>> Naar 3fm.nl/webshop

Wunderlich was wunderbarlich in Leeuwarden

Ster advertentie
Ster advertentie