3FM Serious Request

Weblogs van de 3FM-ers

  1. Nieuwschevron right
  2. Weblogs van de 3FM-ers
Niet alleen in het Glazen huis houden ze een weblog bij. Ontdek hoe andere jocks geld bij elkaar aan het sprokkelen zijn.Gerard Ekdom is vandaag fris begonnen met de eerste log. Lees zijn verslag van de eerste ochtend in het huis.

Veenstra Veenstra

Michiel Veenstra zit natuurlijk zelf in het huis, maar houdt ook een log bij. Lees hoe je ook eigenaar kan worden van een eau eau Den Haag shirt.

>> Lees zijn speciale 3FM weblog
>> michielveenstra.nl


DJ aan de wandel

Coen Swijnenberg is onderweg met zijn 15 liter water in een emmer naar de andere glazen huizen. Bekijk waar Coen zich momenteel bevindt.
coenswijnenberg.nl Ontbijt op bed meisje
Annemieke Schollaardt wekt deze week luisteraars in het land en verrast ze met een overheerlijk ontbijtje en hun favoriete plaat. Wat ze aantreft lees je in haar logs.
Annemieke Schollaardt

Nieuwslezer, DJ, producer, vader
Is er iets wat Bart Arens niet kan? Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als DJ en vader, kan Bart sindskort ook nieuwslezen voor het NOS Journaal en acteren in een soap. Hij gaat namelijk mee met de Masterclass.
Bart Arens

Tot in de huiskamer
Rudy Mackay gaat lekker mee naar de huiskamerconcerten. Zo was hij al met de Opposites in een mooie studentenwoning en ging hij ook met Stevie Ann mee.
Rudy Mackay

Chick achter de schermen
Het stemmetje dat af en toe door de koptelefoon van de DJ's schettert is van Roosmarijn Reijmer. Zij logt op
Antiroos.com
Ster advertentie
Ster advertentie