3FM Serious Request

Laat 3FM weten wat jij voor SR15 doet

  1. Nieuwschevron right
  2. Laat 3FM weten wat jij voor SR15 doet

Heb jij de week voor kerst al in je agenda staan? Kom je in actie voor 3FM Serious Request 2015 in Heerlen? Laat 3FM dan weten wat je actie precies is!

Het Pancratiusplein in Heerlen

Met veel, héél veel plezier denken we terug aan de fantastische week van 3FM Serious Request in Haarlem. Maar we komen steeds verder in 2015 en daarom blikken we ook alvast een beetje vooruit.

Op naar 3FM Serious Request 2015

Dit jaar reizen we met z’n allen af naar het zuiden van het land voor een nieuwe editie van 3FM Serious Request. Ook in Heerlen proberen we weer een super groot bedrag op te halen voor het doel van 3FM Serious Request 2015!

Kom in actie!

Kijk jij ook al vooruit en ben je al druk bezig met geld ophalen? Of ben je van plan een actie op te zetten? Meld je actie dan aan op 3fm.nl/kominactie. Je kunt hier kiezen uit een van de kant-en-klaar acties, of verzin een eigen actie. Als je je actie aanmeldt, kun je speciaal promotiemateriaal downloaden en krijg je een eigen actiepagina. Mensen kunnen dan ook direct doneren op jouw actie. Daarnaast weten we bij 3FM dan wat je gaat doen, wie weet komt er wel een DJ bij je langs! Vergeet dus niet je actie aan te melden.

Let op: Check voordat je je actie begint even de algemene voorwaarden; http://seriousrequest.3fm.nl/voorwaarden

Ster advertentie
Ster advertentie