3FM Serious Request

Sue The Night komt in actie voor 3FM SR14

  1. Nieuwschevron right
  2. Sue The Night komt in actie voor 3FM SR14

3FM Serious Talent Sue The Night gaat zich inzetten voor 3FM Serious Request 2014!

De Haarlemse singer-songwriter Suus de Groot, beter bekend als Sue The Night, maakte donderdagavond 11 november tijdens De Wereld Draait Door bekend dat zij zich op verschillende manieren in gaat zetten voor 3FM Serious Request.

3FM Serious Talent Festival in Patronaat

Sue The Night werd begin oktober uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met haar single 'Top Of Mind'. Vandaar dat ze zaterdag 20 december ook een plekje op het 3FM Serious Talent Festival in het Patronaat in Haarlem heeft. Kaarten zijn te koop via de site van het Patronaat. De totale opbrengst van het festival gaat naar 3FM Serious Request.

Naast Sue The Night spelen de volgende 3FM Serious Talents ook op het benefietconcert: Kovacs, Paceshifters, Rondé, Lucas Hamming, Taymir, Town of Saints, Bells of Youth, Hunting the Robot, Jebroer, Pink Oculus, Tommy Ebben, Mondae, The Benelux.

Organiseer zelf een benefietconcert

Bied op VIP-treatment tijdens albumreleaseparty Sue The Night

Sue The Night staat op 22 januari wederom in het Patronaat in Haarlem. Die dag komt haar album Mosaic uit en presenteert ze de plaat in het Patronaat. Wil jij hier bij zijn? En het liefst ook nog een beetje in luxe? Zorg dan dat jij de hoogste bieder bent op de VIP-treatment voor twee personen op de albumreleaseparty van Sue The Night.

Vanaf maandag 8 december is de 3FM Serious Request veilingsite open en kun je bieden op dit item.

Sue The Night - 'Top Of Mind' in DWDD

Coen, Gerard en Domien in het Glazen Huis

Paul Rabbering mocht dinsdagmiddag 11 november bekendmaken welke drie DJ's een weekje op de Grote Markt in Haarlem mogen wonen. Coen, Gerard en Domien zijn de gelukkigen! Maar wat gaan de andere DJ's dan allemaal doen? Dat lees je hier.

Het doel voor 3FM Serious Request 2014

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Lees hier alles over het doel

Kom In Actie

Wil jij nu al in actie komen voor 3FM Serious Request? Geef dan hier aan wat voor actie jij gaat doen en wie weet komt één van de DJ's dan bij jou langs om je actie te steunen!

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Ster advertentie
Ster advertentie