3FM Serious Request

'Living Doll' editie 2011

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Living Doll' editie 2011

Als je iets goed kunt, moet je daar vooral mee door blijven gaan. Gerard does it again: 'Living Doll'!

Vermaak! Gerard die Living Doll playbackt. Als hij in het Glazen Huis zit, komt hij er eigenlijk niet onderuit. Mooi, want dan zie je Gerard in zijn natuurlijk habitat. Om iets voor twaalven op vrijdagavond ging hij los, voor ongeveer 8677 euro.

Living Doll door Gerard Ekdom Editie 2010

In 2010 deed hij het ook al. Maar wel alleen bij minimaal 100 aanvragen. Die waren er in no time! De zenuwen liepen op, gitaren sneuvelden, lippen werden gebalsemd. Een beetje gezonde plankenkoorts hoort erbij. Gerard als nooit tevoren.

De geschiedenis van 'Living Doll'

Het was dus lang niet de eerste keer dat Gerard los ging, het geheel heeft een geschiedenis. In 1986 was de DJ in spé ziek. De arme jongen kreeg een presentje van zijn moeder: de single van 'Living Doll'. Nooit gedacht dat dat in 2007, 2009 en 2010 geld zou opleveren voor stille slachtoffers. Een eerdere editie gemist?

Dat zag er zo uit in 2009...Twee jaar eerder flikte hij het ook al...

It's not over!

Maar dat dit moment weer voorbij komt, betekent nog niet dat Serious Request voorbij is. Nog lang niet, er is nog zoveel meer geld nodig voor de vele moeders die zijn geraakt door oorlogsgeweld. Doneren kan op zoveel manieren...

>> Bied op de veiling
>> Kom zelf in actie
>> Vraag een plaat aan
>> Shop voor Serious Request

>> Check álle donatiemogelijkheden

Ster advertentie
Ster advertentie