3FM Serious Request

Sapje #5: Passie

  1. Nieuwschevron right
  2. Sapje #5: Passie

Dag drie zit vol passie! En het vijfde sapje gaat de DJ's daar bij helpen.

Passie is het kernwoord van vrijdag 20 december. Iets na de klok van tien in de ochtend werd sapje nummer vijf geserveerd. Dit sapje zorgt er naar verluid voor dat verstopte poriën in de huid zich openen, waardoor de huid er zachter en glanzend uit gaat zien. Honger lijden is geen punt voor de DJ's, als ze er maar goed uit blijven zien. Met dit sapje glijden de DJ's de ochtend door!

Sapje #5

Een mango, een banaan, wat appels, twee passievruchten en wat wortelsap zijn de ingrediënten voor dit passievolle sapje boordevol antioxidanten en tegen diarree.

Dat klinkt als een prima combinatie, nietwaar? Met de gedachte dat de mensen op het plein net een vers croissantje achter de kiezen hadden, werd Giel er echter niet blij van, want hij houdt niet zo van banaan. Geniet er nu maar van Giel, je had het slechter kunnen treffen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Recept van sapje #5

1 Mango
1 Banaan
2 Frisse appels
2 Passievruchten
Wortelsap

Bereidingswijze: gooi de appels door de sapcentrifuge. Sap het geheel met de mango, banaan en de binnenste passievrucht door de blender. Leng het geheel aan met wat wortelsap en je zult stralen als nooit tevoren.

>> Check alle sappen van 2013

Ster advertentie
Ster advertentie