3FM Serious Request

Sander Hoogendoorn stelt zich voor aan de buren

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Hoogendoorn stelt zich voor aan de buren

Iedereen begint een beetje te wennen aan het feit dat het Glazen Huis in Haarlem staat. Sander Hoogendoorn kijkt hoe het gaat op het plein en stelt zich even voor aan de buren.

Terwijl het in het Huis lekker gaat, gaat het ook op de Grote Markt prima. Sander Hoogendoorn pakte zijn zendertje en ging eens kijken wat daar op 19 december allemaal gebeurde.

Sander stelt zich voor aan de buren

Als je ergens komt wonen, is het wel zo netjes om je even voor te stellen aan je nieuwe buren. Helaas kunnen Coen, Gerard en Domien het huis niet uit, dus mocht Sander de honneurs waarnemen. Hij voelde zich een beetje een Gaston Starreveld.

Hij belde aan bij Jasper en Nels met een appeltaart met slagroom. Wat een attente jongen is het toch. De dame deed de deur open en verwelkomde 3FM met open armen. Als je op de Markt gaat wonen, weet je namelijk dat het niet zo rustig zal zijn. Verder organiseerde ze zelf twee events voor 3FM Serious Request, namelijk Serious Innovation en 100 Machtige Handen. Goed bezig! Die taart is verdiend!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sander spot talent op de Grote Markt

Net nadat de drie DJ's waren opgesloten in het Glazen Huis, kregen ze donderdag bezoek van Hozier. Hij speelde zijn hit 'Take Me To Church' samen met DeKoor, dat hem vocaal ondersteunde op het podium op de Grote Markt.

Hoogie trof vanavond Josie bij dat podium. Met 'The A-Team' van Ed Sheeran en eigen nummers in haar repertoire stond de singer-songwriter daar geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Go Josie!

De groetjes vanaf de Grote Markt

Honderden, misschien wel duizenden mensen reizen deze week stad en land af om een kijkje te komen nemen bij het Glazen Huis in Haarlem. Dan wil je natuurlijk even de groetjes doen aan het thuisfront, maar niet zonder donatie. Dat is lekker geld verdienen, Hoogie.

Alles vanaf het plein in Haarlem

Sander, Roos en Annemieke staan de hele dag op het plein voor het Glazen Huis. Zij checken hoe leuk het in Haarlem is aan de andere kant van het glas.

>> Check alles van Roos, Annemieke en Sander

Ster advertentie
Ster advertentie