3FM Serious Request

Gerard naar de lokale omroep

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard naar de lokale omroep
Voordat hij een balletje gaat trappen, gaat Gerard eerst in het zuiden des lands plaatjes draaien. In Venlo mag hij iets gaan doen waar hij wél goed in is: radio maken!
Een zucht van opluchting klonk er door de microfoon toen Gerard zijn tweede activiteit voor de Kom Zelf In Actie-dag te horen kreeg. Voordat hij zich in het zweet werkt mag hij richting de lokale omroep van Venlo om daar een uur radio te maken!

>> Aanschouw het met eigen ogen

'Hip spul' mee naar Venlo

Ruud van Omroep Venlo vertelde dat Gerard donderdag 10 december naar het knusse studiootje van de plaatselijke omroep komt om daar een uurtje platen te draaien. Zo kan Gerard alvast warmdraaien voor Serious Request in Groningen. Ruud vroeg ook of Gerard wat platen meenam, want al dat 'hippe spul' hebben ze niet.

Je kunt het, Gerard!

Gerard was opgelucht, want na het voetballen zag hij het somber in voor de andere opdrachten. 'Ik weet dat ik het enigszins kan,' zuchtte hij opgelucht, 'het is voor mij de makkelijkste klus.'

Verzoekplaatje aanvragen: Bellen kan naar 077-3516197

>> Zie Gerard aan de gang in de studio!

>> Naar de site van Omroep Venlo

Kom zelf in actie

Omroep Venlo en Gerard komen dus in actie voor Serious Request. Heb jij ook een origineel idee om bij te dragen aan Serious Request? Kom dan zelf in actie en geef je op door op de onderstaande link te klikken!

>> Kom zelf in actie

Ster advertentie
Ster advertentie