3FM Serious Request

Dansen met influencer Sophie Milzink? Bied mee!

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Dansen met influencer Sophie Milzink? Bied mee!

Influencer, podcastmaker, Youtuber... en danseres, wat doet Sophie eigenlijk niet? Met haar humoristische video's domineert ze al meer dan 10 jaar het internet. Ze was te gast in het Glazen Huis en sprak met... 3FM-dj Sophie! Een beter duo bestaat niet.

Sophie haalt al sinds ze jong is heel veel plezier uit dansen. Daar heeft ze lange tijd niet echt iets mee gedaan, maar de laatste tijd plaatst ze steeds meer video's van zichzelf met een meidendansgroep online.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dansen met Sophie Milzink

Wil jij ook zo'n video opnemen met Sophie? Dat kan! Sophie regelt de studio, de choreograaf én iemand die er een vette video van maakt, het enige wat jij hoeft te doen is bieden.

Ik wil dansen met Sofie

Bekijk het fragment waarin Sophie meer vertelt over haar veilingitem hier:

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie