3FM Serious Request

Huiskamerconcert DI-RECT. Of liever pokeren?

  1. Nieuwschevron right
  2. Huiskamerconcert DI-RECT. Of liever pokeren?
DI-RECT geeft op donderdagavond een huiskamerconcert bij een klant van UPC. Daarvoor kwamen ze nog even langs om een veilingitem aan te bieden.VERRASSING! De jongens van DI-RECT wipten voor het huiskamerconcert even langs bij het Glazen Huis. Want ze hebben een knoeperd van een veiling-item aan te bieden: een avondje pokeren met de jongens in de studio. Wel voor geld. EN let wel: het kan er wild aan toegaan op zo'n avond.

>> Ga naar de veiling

Huiskamerconcert

Maar ze doen nog meer voor Serious Request. Vanavond geven ze een huiskamerconcert. Klanten van UPC konden via de rode knop op hun TV een plaatje aanvragen vanuit hun luie stoel. Onder hen werd het huiskamerconcert van DI-RECT verloot. Gaaf! Michiel deed donderdagavond verslag vanuit het UPC center in Eindhoven. De gelukkige winnaar was nog niet gearriveerd, maar de mannen van DI-RECT waren al hard aan het sound-checken!
Na het concert hadden we ook nog even contact met de mannen. Ze speelden alsof hun leven ervan af hing en die piep in Michiels oren haalt het wel tot 2011, maar het was geweldig!

Ster advertentie
Ster advertentie