3FM Serious Request

DI-RECT in Groningen

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT in Groningen
De boys van DI-RECT kwamen op de laatste dag van Serious Request sfeer proeven op de Grote Markt. Een moppie zingen in de Surprisetruck en de DJ's nog even begroeten in het Huis.
'GOEDEMIDDAG!' DI-RECT was eventjes op bezoek bij Serious Request. De jongen liepen 's middags nog op de Grote Markt, dronken een glühweintje en namen een kijkje bij de Surprisetruck en stapten nog even het Glazen Huis binnen om de jocks de allerzwaarste laatste momenten door te slepen.

Op bezoek

'Marcel gedraagt zich als een aap,' zei Giel toen de heren binnen kwamen. Verder was het natuurlijk hartstikke, beregezellig met de volledige bezetting van het 'nieuwe DI-RECT' incluus zanger Marcel en de splinternieuwe toetsenist Vince.

Veiling

Maar de guys kwamen niet met lege handen aanzetten. Ze bieden voor de veiling een avond 'gratis zuipen' (zoals Spike treffend verwoordde) in stijl aan. Party een avond met DI-RECT in de Rotterdamse VIP-lounge.

>> Meer veiling

DI-RECT in de Surprisetruck

De Surprisetruck staat op de laatste dag pal naast het Glazen Huis op de Grote Markt in Groningen. DI-RECT vond dit zó'n gezellige boel dat ze ook even het podium op klommen om te zingen en 'plezier te hebben'. Het feest was compleet en de happy few op het plein konden als een van de eersten de nieuwe sound van DI-RECT horen.

>> Meer Surprisetruck


Ster advertentie
Ster advertentie