3FM Serious Request

Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request

Wil jij vanuit het buitenland 3FM Serious Request steunen door een plaat aan te vragen of geld te storten? Dat kan!

Woon of verblijf je in het buitenland tijdens 3FM Serious Request? En wil je dolgraag de actie steunen door een plaat aan te vragen of simpelweg geld te storten? Dat kan! Vanuit het buitenland is het voor en tijdens 3FM Serious Request 2015 mogelijk om op twee manieren de actie te steunen.

Plaat aanvragen met Nederlands rekeningnummer

Je favoriete plaat voor 3FM Serious Request vraag je aan via de plaataanvraagmodule. Als je op een buitenlands adres woont of verblijft, is het net als vanuit Nederland mogelijk om via deze module geld over te maken via iDEAL of machtiging.

LET OP: je moet wel een Nederlands bankrekeningnummer hebben. Voor buitenlandse rekeningnummers werkt de plaataanvraagmodule helaas niet. Ook werkt dit betaalsysteem enkel voor de platenaanvraagmodule, dus niet voor andere 'doneer direct' sites van 3FM Serious Request.

Geld overmaken met buitenlands rekeningnummer 661

Heb je enkel een buitenlands rekeningnummer? Dan kun je jouw geldbedrag overmaken op IBANnummer NL56 INGB 0000 000661 (7 nullen) van het Nederlandse Rode Kruis onder vermelding van 'Serious Request 2015'.

Betalingsgegevens giro 661
IBAN-nummer: NL56INGB0000000661
De swiftcode: INGBNL2A
Ten name van: Het Nederlandse Rode Kruis, Den Haag
Onder vermelding van 'Serious Request 2015'

Ster advertentie
Ster advertentie