3FM Serious Request

De nacht-DJ's halen 5579,11 euro op voor 3FM SR14

  1. Nieuwschevron right
  2. De nacht-DJ's halen 5579,11 euro op voor 3FM SR14

Nacht-DJ's Harm, Jorien, Joram, Thijs, Tomas en Herman kwamen in de nacht van 11 op 12 december in actie voor 3FM Serious Request!

Harm, Jorien, Joram, Thijs, Tomas en Herman haalden in de nacht van 11 op 12 december alles uit de kast om, samen met de luisteraars, zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Het was een turbulente nacht, vol cupcakes, discolichten, DJ-sets en - jawel - wilde dieren!

Opbrengst: 5579,11 euro

Nachtjocks deden verslag bij Giel

Het stel stond de volgende ochtend (vrijdag 12 december) bij Giel in de studio om verslag te doen van de Nacht In Actie:

Op Nachtsafari met Jorien

Hoe ziet een dromende olifant eruit? Doen nijlpaarden ook aan lepeltje-lepeltje? Nachtbrakers mochten deze mysteries voor een bedrag van 100 euro ontrafelen tijdens de Nachtsafari van Jorien. Bioloog van Dierenpark Emmen, Wiebren Landman, was ook van de partij. Herman sprak Jorien én Wiebren.

De deelnemers van de Nachtsafari deden, omringd door het licht van de aquaria, hun schoonheidsslaapje. Aan Jorien de schone taak om hen wakker te maken voor de Nachtsafari. Maar eerst nog een ontbijtje met het fijne gepingel van de Animal Antics op de achtergrond!

Harm als manusje-van-alles

Harm had 't er maar druk mee tijdens de Nacht in Actie! De nachtjock maakte cupcakes in Rossum met Maartje en Maud voor het goede doel:

Hij ging langs bij basisschool de Morgenster, waar de leerlingen van groep acht maar liefst 24 uur aaneengesloten (!) les volgden. Dat alles natuurlijk voor Serious Request 2014:

En als klap op de vuurpijl verzamelde hij in het holst van de nacht statiegeldflessen voor de 8-jarige Mika. Hoewel niet iédereen daar even blij mee was:

Joram in de discobus

Joram reed tijdens de Nacht in Actie door Eindhoven, Tilburg en Breda met zijn flitsende discobus. Mighty Fools, Mike Mago en Nobody Beats The Drum namen allen plaats achter the weel of steel. Nachtbrakers konden tegen een kleine vergoeding meefeesten.

Tomas veilde de Sluwe Vos

De Sluwe Vos speelde alle (zomer)festivals kapot, is een van de grootste talenten van ons land en kwam tijdens de Kom in Actie-nacht voor de hoogste bieder draaien. De gelukkige? Kroegeigenaar van 't Limburgse Stamineeke: Don! Nachtjock Tomas Delsing, founding father van de Sluwe Vos-veiling, en kroegenbaas Don belden met Herman.

En het was een feestje hoor. Lasers, rookmachines en natuurlijk pom-pen-de speakers in Grubbenvorst...

Kroegtijgeren met Thijs

Uitgaan voor het goede doel, dat kan! Thijs ging tijdens de Nacht in Actie los en schonk drankjes bij verschillende kroegen en clubs. De opbrengst van de door hem verkochte shotjes, cocktails en biertjes ging rechtstreeks naar Serious Request 2014. Eetcafé Stathe, Club Havana, TivoliVredenburg, Café de Voortuin, Café de Beurs, het was een pittig maar succesvol nachtje voor Thijs:

Ster advertentie
Ster advertentie