3FM Serious Request

Guus en Gers!

  1. Nieuwschevron right
  2. Guus en Gers!

Guus en Gers spelen op de eindshow. Ze piepten even het Glazen Huis in voor een sneak.

Guus en Gers hebben samen een dikke hit met 'Nergens zonder jou'. Speciaal voor 3FM Serious Request spelen ze samen op de eindshow. Voor ze richting de Lammermarkt vertrokken piepten ze nog even het huis in, verrassing voor de DJ's.

Gers

Even bijkletsen; Coen geniet van de slotdag, waar iedereen langskomt in het Huis. Gers heeft een drukke week gehad voor 3FM Serious Request. Maandag gaf hij in Den Bosch een huiskamerconcert , op vrijdag was hij in België voor de opening van het Vlaamse Glazen Huis en op deze slotdag staat Gers op het podium van de eindshow. En nog een linkje: Gers' 'Ik neem je Mee' staat heel hoog in de top meest aangevraagde platen.

Guus

Guus had nog twee kaarten voor zijn 'Groots met een zachte G' op 17 juni. Geen gewone kaarten, maar fantastische kaarten! Het is de dag van de laatste groepswedstrijd van het EK tegen Portugal. Guus vermoedt dat het een beslissende wedstrijd wordt. Guus speelt voor de wedstrijd, dan gezellig met het stadion de wedstrijd kijken en daarna, ongeacht de uitslag, nog meer muziek.

>> Bieden maar op de veiling

>> meer over de eindshow

Ster advertentie
Ster advertentie