3FM Serious Request

Bedankdag: Syrische Marwa bedankt Tommy en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. Bedankdag: Syrische Marwa bedankt Tommy en Sander

Afgelopen jaar kwamen Tommy en Sander in actie voor 3FM Serious Request. Dankzij het geld dat zij inzamelde kon Marwa uit Syrië een opleiding volgen. En daar wil zij Tommy en Sander graag voor bedanken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vandaag is het Bedankdag op 3FM

De hele dag door bedanken de 3FM DJ’s actievoerders die geld hebben ingezameld tijdens 3FM Serious Request 2015. Daarnaast vertelt een aantal jongeren uit Congo en Syrië aan Nederlandse actievoerders welk verschil hun acties hebben gemaakt.

>> Amani bedankt Pauline en Bertien
>> Benjamin bedankt Tinka

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2015 heeft het Rode Kruis dit jaar al ruim 10.000 jongeren in conflictgebieden in Syrië, de Democratische Republiek Congo (DRC), Zuid-Soedan en Afghanistan geholpen. Het Rode Kruis heeft gezorgd voor opvang, medische zorg en voeding en zorgt ervoor dat deze oorlogsslachtoffers weer kunnen bouwen aan hun toekomst.

3FM Serious Request 2016

Met 3FM Serious Request 2016 willen 3FM en het Rode Kruis de strijd aan gaan tegen longontsteking om zo de overlevingskans van vele jonge kinderen in ontwikkelingslanden zoals Haïti, Ethiopië en Soedan te vergroten, zodat zij een eerlijke kans krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

>> Kom nu al in actie voor 3FM SR16
>> Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda
>> 3FM Serious Request haalt meer dan 7 miljoen euro op

Ster advertentie
Ster advertentie