3FM Serious Request

Dit was nacht 2 van 3FM Serious Request 2021

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was nacht 2 van 3FM Serious Request 2021

René Karst en Fokko kwamen langs, confetti werd natuurlijk weer gestrooid en oh wat werd er veel gelachen! Dit was de tweede nacht van 3FM Serious Request 2021.

Akoestisch live optreden van 'Atje Voor De Sfeer'.

Ooit gedacht een akoestisch optreden van feestbanger 'Atje Voor De Sfeer' te horen? Vannacht gebeurde het. Er werd in enkele minuten maar liefst 250 euro opgehaald voor dit gezellige optreden.

De Pot Der Versprekingen wordt geïntroduceerd

Rob versprak zich per ongeluk door 'Het Rode Kruis' te zeggen in plaats van het 'Wereld Natuur Fonds'. Voor die verspreking doneerde hij direct tien euro als "boete" en werd vervolgens de Pot Der Versprekingen door Jorien geïntroduceerd. Verspreekt één van de dj's zich? Dan wordt er tien euro gedoneerd voor in de pot.

Een plaatje voor Tijn

De bij 3FM Serious Request, welbekende en geliefde Tijn had twee muzikale helden. Namelijk Katy Perry en Lamme Frans. Rob vertelt over de dag dat Tijn Lamme Frans mocht ontmoeten en draaide daarna een plaatje voor hem.

Welterusten Rob

Soms kan je niet op een woord komen en dan helpt slaaptekort niet echt mee. Want ja... Wat is nou ook alweer het woord voor "die spons op een stok"? Jorien hielp Rob daar een handje bij en stuurde hem vervolgens naar bed.

Ster advertentie
Ster advertentie