3FM Serious Request

Lekker zweten voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekker zweten voor 3FM Serious Request

Alle sportievelingen van Nederland verzamelen! Kom in beweging voor 3FM Serious Request en draag zo bij aan de strijd tegen longontsteking.

Sporten is een goede manier om geld in te zamelen voor kinderen die het risico lopen te sterven aan een longontsteking. Elk jaar lijden er zo'n 900.000 kinderen aan deze nare infectie van het longweefsel. Lees hier meer over de stille ramp van dit jaar.

Laat je inspireren door deze drie acties:

1. Ren de longen uit je lijf

Met deze tour van zes kilometer ren je tijdens 3FM Serious Request langs de mooiste plekken van Breda. Dus hop, trek die sportkleren uit de kast en loop je alvast warm.

Ren mee

2. Handbiking for air

Ben je zelf niet zo sportief? Draag anderen een warm hart toe door aan hun sportieve actie te doneren! De fanatieke handbikers van Riverside Racing komen bijvoorbeeld in beweging door 180 kilometer (!) te fietsen.

Steun deze actie

3. Serious Yoga

Ohmmm. Een echte Kom in Actie-klassieker! Yogadocenten door heel Nederland geven tussen 10 en 23 december speciale yogalessen voor 3FM Serous Request. Vorig jaar werd er op 150 locaties enthousiast gerekt en gestrekt. Namasté!

Organiseer een les

Kom in actie!

In actie komen is dé manier om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Alles kan! Bedenk een leuke actie, meld je aan en zamel geld in voor het Rode Kruis.

Ster advertentie
Ster advertentie