3FM Serious Request

Slaapgast Ilse DeLange in het huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Slaapgast Ilse DeLange in het huis

Ilse DeLange bleef slapen in het huis op de laatste nacht in Enschede en zong o.a. kerstliedjes en stuiterde rond als een stuiterbal.

Ilse DeLange komt de laatste nacht in het huis de mannen een hart onder de riem steken! Wat rook ze lekker! En wat voelt ze zich op haar gemak in het ooooooost'n.

Ilse DeLange bleef slapen

Een van de krakers uit het verleden bleek Ilse DeLange. Zij bewees in Breda al dat Brabantse nachten daadwerkelijk lang zijn. Zonder slaap rockte ze door en zette ze de boel op stelten. De ideale slaapgast, want je hoeft het bed na haar verblijf niet eens te verschonen! Dus ook dit jaar was zij van harte welkom om Giel, Gerard en Michiel op te schudden.

>> Wie blijven er slapen in Enschede?

Kerstliedjes zingen met koren

Slapen kwam er niet van, want Ilse had een plan: kerstliedjes zingen. Dat zou ze alleen kunnen doen, maar het is nog leuker als er meer mensen meezingen. Een koor bijvoorbeeld! Ilse zong na middernacht met een statig koor (het liefst in klederdracht of iets anders parmants) kerstliedjes. Natuurlijk deed het plein mee!

>> Meer slaapgasten

Ilse DeLange - 'We Are One'

Ook deed ze 'We Are One' live met haar band.

Ilse DeLange en Handsome Poets - 'Sky On Fire'

Ilse DeLange en Opposites in eindshow 3FM SR12

Ilse zal na haar nacht op adrenaline door moeten, want ze treedt ook op tijdens de eindshow van 3FM Serious Request. Enschede is niet zo ver van Almelo, dus een paar uurtjes in haar eigen bed moet te doen zijn.

>> Alles over de eindshow van 3FM Serious Request 2012

Ster advertentie
Ster advertentie