3FM Serious Request

Wat gaat er onder de hamer op de veiling?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat gaat er onder de hamer op de veiling?

De veiling staat vol bijzondere, mooie en leuke items en daar komen elke dag nieuwe dingen bij. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een gitaar, gesigneerd door The Common Linnets én James Morrison.

Jij wint vanaf nu elke wedstrijd met de judo-gear van Dennis van de Geest

Dennis van de Geest maakte even tijd vrij om in het Huis zijn veilingitem te showen. Maat XXL natuurlijk, maar je mag er ook met z'n tweeën op bieden.

Hangt de gouden plaat van Muse straks aan jouw muur?

Dagenlang prijkte dit mysterieuze veilingitem in de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel. En wat blijkt? Het is gewoon een gouden plaat van Muse! Je bent wel een 'psycho' als je er niet op biedt!

Bied hier op de gouden plaat van Muse

Bied op een meet & greet met Causes

Altijd al Rupert en co. van Causes de hemd van het lijf willen vragen? Word de hoogste bieder op een meet & greet met de band en krijg er een handgeschreven tekst bij! Of heb je toch liever hun gesigneerde drumvel én drumsticks? Dit is je kans!

Bied hier op de meet & greet

Bied hier op een gesigneerd drumvel en drumsticks

Vier jouw verjaardag in de BZT Show

Ben jij binnenkort jarig? Of ben je pas jarig geweest maar heb je nog geen feestje gehad? Bied op dit toffe veilingitem, want het allerleukste feestje vier je natuurlijk in de BZT Show! Neem zeven vrienden mee en de Adriaans zorgen voor taart, limonade en natuurlijk een snoepzak voor het naar huis gaan.

Bied op dit veilingitem

Huiskamerconcert van Kovacs

Dertig minuten lang genieten van Kovacs in jouw eigen huiskamer! Doe een goed bod en wie weet wordt deze droom werkelijkheid.

Bied op Kovacs

Vergeet het Gouden Kalf, deze witte uitvoering wil je hebben

Iets met koetjes en kalfjes… Maar dit kalf kan zomaar het pronkstuk in je huiskamer of op kantoor worden. Ontworpen én gesigneerd door kunstenaar Pablo Lucker, die ook de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel heeft aangekleed!

Hebben? Bied mee!

Bemachtig een gesigneerde foto van VanVelzen + meet & greet

Hij komt langs bij Franks Feestje, maar VanVelzen heeft natuurlijk ook een tof veilingitem meegenomen. Bied mee op de ingelijste foto, gemaakt door Roemer Overdiep tijdens de studio opnames van ‘Call It Luck’. Met op de achterzijde een persoonlijke boodschap van Roel!

Ook zit er in dit pakket een VIP-behandeling tijdens een theatershow naar keuze; je krijgt een exclusieve backstage rondleiding en een meet & greet met VanVelzen en de band!

Bied mee op de foto + meet & greet van VanVelzen

Scoor het voetbalshirt van Wesley Sneijer

Zeg je Mark van Bommel, dan zeg je voetbal. En daarom had hij een bijpassend veilingitem meegenomen naar het Glazen Huis: een voetbalshirt met grote historische waarde. Wesley Sneijder droeg het shirt namelijk vorig jaar op het WK toen hij het gelijkmakende doelpunt tijdens de wedstrijd tegen Mexico maakte.

Bied op het shirt van Wesley

Treed op met Lucas Hamming

Lucas Hamming staat tijdens zijn XL Kerstshow in de Melkweg op 23 december niet alleen op het podium. Hij wordt namelijk bijgestaan door Sunday Sun, Sue The Night, Max Meser en door jou! Als jij de hoogste bieder bent op dit veilingitem krijg jij een gastenplek op het podium en mogen zes vrienden jou aanschouwen en je een oorverdovend applaus geven!

Bied op een plekje op het podium naast Lucas

Gesigneerde gitaar Lucas Hamming

Een koelkast van Selwyn Senatori

Het Glazen Huis was voor een ochtend de creatieve broedplaats van kunstenaar Selwyn Senatori! Daar nam hij samen met Giel een koelkast onder handen met een kleurrijk resultaat als gevolg! Zie jij deze eyecatcher al in jouw keuken staan shinen? Zorg dan dat je de hoogste bieder bent!

Bied hier op de koelkast

Presenteer samen met Klaas in de studio van Zapplive

Camera, licht, actie! Dat hoor je straks als jij de hoogste bieder bent van dit veilingitem! Ben jij een presentatietalent in de dop en lijkt het je wel wat om samen met Klaas van Kruistum de Top 5 in Zapplive te presenteren? Dit is je kans!

Bied op dit presentatieklusje

Gitaar van The Common Linnets en James Morrison

Hou je van gitaarspelen en zijn The Common Linnets én James Morrison je helden? Dan zit je hier op de perfecte plek! Je kunt de trotse eigenaar worden van een gitaar die gesigneerd is door beiden.

Bied op de gitaar

Unieke schilderij van de Rowwen Hèze

Jack Poels (frontman van Rowwen Hèze) maakte dit schilderij. Het artwork van Rowwen Hèzes exclusieve vinylalbum De Zwarte Plak is op dit kunstwerk gebaseerd. Van het album zijn 500 exemplaren gemaakt, maar dit schilderij is nog unieker, er is er maar één van. Het kan van jou zijn, als je nu bied!

Bied op het schilderij

Neem een kijkje in de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel

Als je graag de items in het echt wilt zien en je bent in de buurt van Heerlen, kom dan zeker langs in de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel. daar worden elke dag een aantal dingen van de veiling uitgestald.

>> Meer over de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel

De veiling

Op de veiling van 3FM Serious Request staan nog veel meer items die meer dan de moeite van het bieden waard zijn. Van kunst tot kleding en alles er tussen in, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het er. En natuurlijk gaat de gehele opbrengst van de veiling naar 3FM Serious Request.

>> Naar de veiling

Ster advertentie
Ster advertentie