3FM Serious Request

In de spotlight: Muzikale acties voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. In de spotlight: Muzikale acties voor 3FM Serious Request

Gitaren worden massaal uit de kast getrokken en concerten uit de grond gestampt. Muzikaal Nederland zet zich in voor 3FM Serious Request! Ze hebben hun actie aangemeld op de Kom In Actie-site en halen nu geld op voor het Rode Kruis. Dit is een selectie van een paar muzikale acties die zijn aangemaakt.

Niels doet huiskamerconcerten

Niels startte in oktober met zijn reeks mini-concerten. Gewapend met een gitaar speelt hij menig huiskamer plat. Het bracht de jonge held al langs onder andere Kerkrade, Hoensbroek en radio en televisie. De reacties? Zo overweldigend goed dat Niels al meer dan 400 euro heeft opgehaald! Dat terwijl zijn streefbedrag slechts 225 euro was. Goed bezig!

Het grootste kerstconcert ter wereld wordt georganiseerd

Groot, grootser, grootst! De ECI Cultuurfabriek weet van pakken en wil op 20 december het grootste concert ter wereld organiseren op de Markt in Roermond. Een orkest van 400 deelnemers is het streven, maar daar gaan ze natuurlijk ruimschoots overheen. Een stukje geschiedenis in de making hoor! Daar wil je deel van uitmaken.

Straatmuzikanten zijn on tour

De mannen van Audio Pilots zijn normaal een stoere rockband, maar doen nu iets nog veel stoerders. Ze stappen uit hun comfort-zone en gaan compleet akoestisch! In tour langs de vijf grote Limburgse steden zamelen de piloten geld op voor 3FM Serious Request. Ze haalden er zelfs het nieuws mee! Lees hier meer over deze actie.

Het filmmuziekfestival in Landgraaf

Het Landgraafs Symfonie Orkest organiseert 29 november een spetterend filmmuziekfestival. Ken je klassiekers en geniet van de muziek uit bekende en minder bekende films. De opbrengst van het concert gaat naar 3FM Serious Request. Meer info over deze actie vind je hier.

En wat doe jij?

Zoals je ziet is Nederland al goed op weg om weer een fantastisch bedrag op te halen voor het Rode Kruis. Wil jij ook je steentje bijdragen?

Maak je zelf muziek en wil je je nummer wel eens op de radio horen? Meld je dan aan voor de Demo van de Dag! Ben je zelf iets minder muzikaal? geeft niks. Brainstorm dan over een ludieke actie of kies een Kant & Klaar-actie, trommel je vrienden op en meld je actie aan op de Kom In Actie pagina. Tot in Heerlen!

Ster advertentie
Ster advertentie