3FM Serious Request

Only The Poets verovert heel Nijmegen op 3FM Serious Request

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Only The Poets verovert heel Nijmegen op 3FM Serious Request

's Ochtends vroeg stonden de grootste die hard fans al op de eerste rij te wachten op de populaire groep. En het wachten werd dan ook rijkelijk beloond met een ongelofelijk energieke show op een ramvol plein.

Trouwe fanbase

Na meerdere shows in ons land dit jaar keerde de jongens met veel liefde terug voor 3FM Serious Request in Nijmegen. De Engelse band heeft een megatrouwe fanbase in Nederland te pakken. De grootste fans zaten al voor het podium te wachten om half acht 's ochtends. Het publiek was vanaf het eerste moment hyped en zong elk nummer woord voor woord mee. De band opende met ex-3FM Megahit 'Jump!' en het plein stond geen seconde stil.

Check het volledige concert in Nijmegen hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ze kwamen ook langs in het Glazen Huis bij Wijnand. "Jullie gaven onze allereerste radioplay buiten de UK. Onze fans zijn de reden dat we hier zijn, shout out!", zei Tom.

Only The Poets bij jou thuis

De band doet ook mee aan de veiling van 3FM Serious Request. Wil je Only The Poets van heeeel dicht meemaken? Bied op hun huiskamerconcert op 3fm.nl/veiling.

Kom gezellig langs bij het Glazen Huis in Nijmegen en pik een concertje mee. Wil je weten wie er speelt? Check het handige overzicht hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie